Page 5 - Minibladet 082024
P. 5

Take-Away
HOTEL GLEJBJERG
Undgå udsolgte menuer – bestil på www.hotel-glejbjerg.dk dagen før, inden kl 12.00
23. & 24. februar
Hotellets signaturburger
m. BBQ-krydrede fries
Hotellets stegt flæsk
m. persillesovs
148,-
1. marts
Kan også spises d. 2. marts. Skriv det blot i kommentarfeltet.
Klassisk kold tapas
148,-
22. & 23. marts
Hotellets signaturburger
m. BBQ-krydrede fries
Hotellets stegt flæsk
m. persillesovs
148,-
29. & 30. marts
Klassisk kold tapas
148,-
8. & 9. marts
Hotellets spareribs
m. BBQ-krydrede fries
Stor wienerschnitzel af kalv
m. Pommes saute
148,-
15. marts
Kan også spises d. 16. marts. Skriv det blot i kommentarfeltet.
Klassisk kold tapas
148,-
Tilkøb til alle retter:
Frisk grøn salat til 35,-

































































   1   2   3   4   5